Moy architects | 山本基揮建築設計 ruang keluarga gaya eklektik | homify
MoY architects | 山本基揮建築設計 Ruang Keluarga Gaya Eklektik
MoY architects | 山本基揮建築設計 Ruang Keluarga Gaya Eklektik
MoY architects | 山本基揮建築設計 Ruang Keluarga Gaya Eklektik

This is a renovation of an apartment. In order to make clear the hidden composition in the previous plan with three boxes and in-between space, some walls, doors and ceilings are removed and each box wrapped by different material. This is a trial to achieve a big effect by small changes.

Three boxes, each of which contains toilet, kitchen or bedroom, have niches like a bench, a tatami room or a cabinet, which create various scenes in the daily life. The view from the tatami room to bedroom is diagonally passing through the living space, which makes this apartment larger than in reality. The sunken blue tile space along the window and the baseboard in the bed room which is wider than usual offer space for miscellaneous goods. Finally, the rough-texture beam through the apartment has an effect to accommodate the mixture of various materials and different-style things.

Kredit: MoY architects
Similar Photos
Comments