Malaiholo residence: rumah oleh baskara design and planning, | homify
<
MALAIHOLO RESIDENCE: Rumah oleh Baskara Design and Planning,
<
MALAIHOLO RESIDENCE: Rumah oleh Baskara Design and Planning,
<
MALAIHOLO RESIDENCE: Rumah oleh Baskara Design and Planning,
Apakah anda menyukai proyek ini?
Hubungi untuk info lebih lanjut.
OK
Apakah anda menyukai proyek ini?
Hubungi untuk info lebih lanjut.
OK

Sit on the cliff facing the Ambon Bay with 180 degrees breathtaking sunset views, the client wanted to build a modern house for his parents. The house is developed to be two storey with spacious living and dining area on the 1st floor. Taking advantage of the site, all the bedrooms on the 2nd floor are designed facing the sunset view. Facade wise, the design proposed a distinct introvert-extrovert approach between front and rear facade.

Similar Photos
Comments

Tanya harga

Invalid number. Please check the country code, prefix and phone number
Dengan mengklik 'Kirim' saya mengkonfirmasi bahwa saya telah membaca dan menyetujui Kebijakan Privasi bahwa informasi saya akan diproses.
Catatan: anda dapat mencabut persetujuan tersebut kapan saja dengan mengirim email ke privacy@homify.com.