Ts office ruang studi/kantor minimalis oleh ties design & build minimalis | homify
TS Office Ruang Studi/Kantor Minimalis Oleh TIES Design & Build Minimalis
TS Office Ruang Studi/Kantor Minimalis Oleh TIES Design & Build Minimalis
TS Office Ruang Studi/Kantor Minimalis Oleh TIES Design & Build Minimalis

Designer & Contractor : TIES

Project Status : Completed

Project Year : 2018

Project Cost(IDR) : IDR 60 juta

Our one floor office was located in Tangerang rukan which has its limited space. Many functions were needed in this office, such as working desks area for staffs, directors’ room, meeting room, pantry, and break room. We had pantry and break room to give relaxing time for the staffs and lessen their work stress. To ensure the office was not narrow, though it had limited space, we made an open layout concept. Only break room that used closed partition to let the user has privacy. Director’s room used a glass partition to make the interior visual broader, though the user still can have their privacy.

Similar Photos
Comments