Staff area- 2nd floor ruang studi/kantor gaya industrial oleh ties design & build industrial | homify
< >
Staff Area- 2nd Floor Ruang Studi/Kantor Gaya Industrial Oleh TIES Design & Build Industrial
< >
Staff Area- 2nd Floor Ruang Studi/Kantor Gaya Industrial Oleh TIES Design & Build Industrial
< >
Staff Area- 2nd Floor Ruang Studi/Kantor Gaya Industrial Oleh TIES Design & Build Industrial

Designer: TIES

Project Status: Concept

Project Year: 2018

The IT office owner wanted the office to be contemporary, youthful yet luxurious. We designed the office using industrial materials, such as concrete and copper finish, which familiar to nowadays young soul. Rose gold finish was inserted as accent to make the interior luxurious. In the office there were musholla and bunkbed for the workers to take a break from work, so that their life can balance. Table layout was designed into small groups of four, so that the workers can focus into their works but for once for a while still can have a small discussion with the other coworkers.   

Similar Photos
Comments