Staff area ruang studi/kantor minimalis oleh ties design & build minimalis | homify
Staff Area Ruang Studi/Kantor Minimalis Oleh TIES Design & Build Minimalis
Staff Area Ruang Studi/Kantor Minimalis Oleh TIES Design & Build Minimalis
Staff Area Ruang Studi/Kantor Minimalis Oleh TIES Design & Build Minimalis

Designer : TIES

Project Status: Concept

Project Year: 2017

The office was made for promoting its corporation’s product, which sells sport shoes. To escalated its function, we specially designed this office as an energetic, playful and youthful office. Different colors and unconventional geometrics were used to emphasize its design intention. Certain area’s functions were unconventional too, such as standing meeting room, free room, mind refresh area and trial library. These variative functions were to make a dynamic working culture, where the workers will feel the office as an exciting place to work. With this unconventional visuals and functions design, the office had potential to be more productive and produce better results.

Similar Photos
Comments