Nursing station: koridor dan lorong oleh ties design & build, | homify
< >
Nursing Station: Koridor dan lorong oleh TIES Design & Build,
< >
Nursing Station: Koridor dan lorong oleh TIES Design & Build,
< >
Nursing Station: Koridor dan lorong oleh TIES Design & Build,
Apakah anda menyukai proyek ini?
Hubungi untuk info lebih lanjut.
OK
Apakah anda menyukai proyek ini?
Hubungi untuk info lebih lanjut.
OK

Designer : TIES

Project Status: Concept

Project Year : 2018

The project is in factory area which serves its factory’s workers regarding their health problems. Clean cut and white dominated its interior to emphasize its function as a sterile and clean place. While color and wood accents were designed in the interior to promote the health centre as friendly and homey place, not as gloomy and sick place. With this idea in mind, hopefully the workers find the health centre as supportive and friendly place to find in needs.

Similar Photos
Comments

Tanya harga

Invalid number. Please check the country code, prefix and phone number
Dengan mengklik 'Kirim' saya mengkonfirmasi bahwa saya telah membaca dan menyetujui Kebijakan Privasi bahwa informasi saya akan diproses.
Catatan: anda dapat mencabut persetujuan tersebut kapan saja dengan mengirim email ke privacy@homify.com.