Exterior: rumah oleh ties design & build, | homify
Exterior: Rumah oleh TIES Design & Build,
Exterior: Rumah oleh TIES Design & Build,
Exterior: Rumah oleh TIES Design & Build,
Apakah anda menyukai proyek ini?
Hubungi untuk info lebih lanjut.
OK
Apakah anda menyukai proyek ini?
Hubungi untuk info lebih lanjut.
OK

Designer & Contractor : TIES

Project Status : In Progress

Project Year : 2019

The house was designed for designer couple who wanted to make their job as part of their daily living. Two functions were programmed in this house, the home office was on the basement floor, the home function on the upper floors. Aside from those two functions, the house should accomodate senior’s walking difficulties too, who is none other is the owner’s parent. For solving this problem, ramp was put to replace stairs to connect between floor levels. Mass of the house was divided into 2 blocks for the home function levels area. The purpose are to separate the gathering space from private space, and made space for greenery and air circulation. To avoid dense and narrow space, because of the more functions and special necessity. We made the house into split level to save the house space from excessive ramp area. The complexity of the program and necessity made this house challenging, yet a rich and daring project.

Similar Photos
Comments

Tanya harga

Invalid number. Please check the country code, prefix and phone number
Dengan mengklik 'Kirim' saya mengkonfirmasi bahwa saya telah membaca dan menyetujui Kebijakan Privasi bahwa informasi saya akan diproses.
Catatan: anda dapat mencabut persetujuan tersebut kapan saja dengan mengirim email ke privacy@homify.com.