Ruang keluarga oleh urbanist architecture, modern kayu wood effect | homify
< >
 Ruang Keluarga oleh Urbanist Architecture, Modern Kayu Wood effect
< >
 Ruang Keluarga oleh Urbanist Architecture, Modern Kayu Wood effect
< >
 Ruang Keluarga oleh Urbanist Architecture, Modern Kayu Wood effect
Apakah anda menyukai proyek ini?
Hubungi untuk info lebih lanjut.
OK
Apakah anda menyukai proyek ini?
Hubungi untuk info lebih lanjut.
OK

Onto the ground floor, there was to be an impressive marbled entrance hallway that led into a spacious living and dining area that took up the whole of the floor. The living area consisted of comfortable seating around a coffee table oriented towards a large wall-mounted television, while the corner kitchen is sleek and compact, with a black marble dining table made to order.

Warna: Beige
Materi: Kayu
Kredit: by Urbanist Architecture (Photo by Matt Clayton Photography)
Similar Photos
Comments

Tanya harga

Invalid number. Please check the country code, prefix and phone number
Dengan mengklik 'Kirim' saya mengkonfirmasi bahwa saya telah membaca dan menyetujui Kebijakan Privasi bahwa informasi saya akan diproses.
Catatan: anda dapat mencabut persetujuan tersebut kapan saja dengan mengirim email ke privacy@homify.com.