Shoffice | homify
Platform 5 Architects LLP
Platform 5 Architects LLP
Platform 5 Architects LLP
Invalid number. Please check the country code, prefix and phone number
Dengan mengklik 'Kirim' saya mengkonfirmasi bahwa saya telah membaca dan menyetujui Kebijakan Privasi bahwa informasi saya akan diproses.
Catatan: anda dapat mencabut persetujuan tersebut kapan saja dengan mengirim email ke privacy@homify.com.
Terkirim!
Profesional akan segera menjawab!

Shoffice

Shoffice (shed + office) is a garden pavilion containing a small office alongside garden storage space. Located to the rear of a 1950's terraced house in St John’s Wood, the brief required the shoffice to be conceived of as a sculptural organically object that flowed into the garden space.

The glazed office space nestles into an extruded timber elliptical shell, reminiscent of a wood shaving that unfurls to form a small terrace in the lawn. The interior is oak lined and fitted out with a cantilevered desk and storage. Two rooflights – one glazed above the desk with another open to the sky outside the office bring light into the work space.

The project was a close collaboration between Architect, Structural Engineer and Contractor.

Admin-Area