Hillcrest | homify
De Rosee Sa
De Rosee Sa
De Rosee Sa
Invalid number. Please check the country code, prefix and phone number
Dengan mengklik 'Kirim' saya mengkonfirmasi bahwa saya telah membaca dan menyetujui Kebijakan Privasi bahwa informasi saya akan diproses.
Catatan: anda dapat mencabut persetujuan tersebut kapan saja dengan mengirim email ke privacy@homify.com.
Terkirim!
Profesional akan segera menjawab!

Hillcrest

Originally designed by Andrews, Emerson & Sherlock in 1959, the existing flat comprised of kitchen, living and sleeping areas separated by a dark central hall. Following a total strip out, the internal area was reconfigured into an open-plan living and kitchen area along the entire west side of the apartment with an external terrace, a master suite, guest bathroom and bedroom. The existing fenestration on both sides of the building has been replaced with floor to ceiling timber-framed openings to better connect the internal and external areas.

In the master suite, double doors open from the bedroom into the bathroom. The bathtub is set directly against the terrace to create an intimate relationship between the indoor and outdoor space.

A colour palette of grey has been used to create drama and emphasise the contrast between light and dark. We chose high quality finishes in timber and stone, including stained oak parquet flooring with an inset Sisal carpet, and Italian Carrara marble. Bespoke joinery and furniture, such as a brass and marble kitchen island on casters and an oversized rusted metal antique mirror, give the project a feeling of uniqueness.

Admin-Area